torstai 15. toukokuuta 2014

The Sick Day



Kylläpäs välillä osaa olla tylsää.. Maailma koostuu sängyssä istumisesta, sängyssä makaamisesta, sängyssä syömisestä ja ja ja..  Kyllä kipeenä on kurjaa. Tosin on siinä hyvääkin, saa ainekin nukuttua kaikki univelat pois ja pääsee uppoutumaan kirjojen maailmaan. JUODA LIMPPARIA NIIN PALJON KUIN HALUAA JA SYÖDÄ JÄÄTELÖÄ, hyvällä omatunnolla.

 
Palaan hetkeksi euroviisu tunnelmiin.. Isäntä kyllä ei niinkään euroviisufani ole, mutta sopivalla suostuttelulla, Isäntäkin euroviisu katsomoon asettui. ( Tilannetta helpotti pikku naposteltavat, jotka ylläri ylläri vaikuttivat positiivisesti Isännän päätökseen katsoa euroviisut. ) 


Jonkin verran jo etukäteen olimme euroviisukappaleita kuulleet ja omat suosikit ja inhokit oli jo jotenkuten tiedossa. Suomen kappale menetteli meille kummallekkin, muttei kiirinyt parhaimmistoon meidän pisteytyksessä, kuin ei myöskään loppu pisteytyksessä. Tulevaa Kreikan matkaa odottaen, Kreikan euroviisubiisi sai pisteet minulta ja odotankin pääseväni muutaman rentouttavan jälkeen tanssahtelemaan Kreikan lavoille tuota kappaletta. Isäntä tunnusti kovan utelun jälkeen suosikikseen Armenian ja muisti antaa huumori pisteet viiksille ;) Parhaiten itselleni jäi muistiin Tanskan, niin hyväntuulinen ja mukaansatempaava biisi. ( Joka sai meidän Isännän repimään viimeisetkin hiukset päästään..)



Itseäni jäi kuitenkin kisoista mietityttämään, pitääkö joka vuosi olla jotain ”erikoista”, voittaakseen kisan? Vaikka toki tämän vuoden voittaja Conchita Wurst mielestäni lauloi hyvin, ei voi väittää etteikö esiintyjä ollut hieman huomiota herättävä, partansa kanssa. Toki, niinhän mekin voitimme, Suomi. Kyllä se Lordikin huomiota herätti.. Mutta jos tästä on kyse euroviisuissa, huomion herättämisestä, niin eiköhän me Suomessa jotain uutta keksitä ja ensi vuonna viedään voitto taas kotiin? ;)

Miten olisi ”perussuomalaiset”, kaljamahaiset ja karvaiset MIEHET LAVALLA ( leidit lavalla on jo nähty..)? Päälle naisten alusvaatteet ja kajareista pauhaamaan Robin. 
” Mun SY-SY-SYDÄMESTÄ, puuttuu palanen ja UU, UU..” 
Ennennäkemätöntä. 


”Älä ota sitä vakavasti..” ;)

Mutta ettei koko kirjoitus pureudu euroviisu maailmaan, on meillä ollut aihetta pieneen juhlaankin.. Isännän nimpparit tuossa vietettiin yksi päivä. ;) Ihan niinkin koreasti, kuin Lidlin pakaste kakulla ja mansikoilla. Hyvää oli!! Jäin koukkuun. Kakku oli suklaa-juustokakku ja maksoi peräti 4€? Oli hintansa arvoinen kyllä, suosittelemme ;)



Mutta todella,

kuume alkaa olla sairastettu,

ja olo parempaan päin.

Pääkin rupeaa toimimaan,

ja isännän suureksi riemuksi ( lue inhoksi),

ideoita pursuaa ja ohjelmatoimisto täyttää kohta kalenterin kaikella kivalla puuhalla!!


“Scooba-dooba-dap-dap-di-di-die,
Scooba-dooba-dap-dap-di-di-die,
I love you”


Ps.
There is always hope, as long as we have food!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti