lauantai 11. tammikuuta 2014

Ice breaker..



Ensimmäinen blogi tekstini, jostainhan se on aloitettava.  Mistähän tämäkin innostus pulpahti mieleeni?  Tuli vain päivä, jolloin keksin; ”Tahdon tehdä oman blogin!!” Ja siitä alkoi kotona kauhea vaahtoaminen tuolle miehelle, joka silmät pyörien ”kuunteli”, eikä uskaltanut sanoa mitään väliin. Aihe oli varma, RUOKA. Mikä muukaan voisi olla enemmän minua? Saan kai kiittää vanhempiani tästä paheesta jonka he ovat minulle opettaneet jo pienenä. Kai sitä joskus kasvaa vanhempiensa kaltaiseksi ja lapsi joka tekee kuivakakkua, laittaen joukkoon paketillisen sokeria, oppii tekemään myös syötäviä ruokia ja leivonnaisia. 


Olen jo jonkin aikaa kuvaillut ruokia, niin omiani kuin muidenkin. Ruokaillessani nautin hyvästä ruuasta, kauniista asettelusta ja ennen kaikkea seurasta, perheen, isännän, tai ystävien kanssa, jotka yhdessä tekevät kaikesta niin täydellistä! Kaiken tämän ikuistan kuvilla ja muistoilla, joita tuppaan jakamaan facebookkiin. Ehkä tilanne on aika korjata, joskus ryhtyä karseaan facebookin kuvien karsimiseen, (.. voi kyllä viedä aikaa että siihen rupean ;) ) ja tehdä oma sivusto näitä ruoka aiheisia päivityksiäni ja kuviani varten. Toivon sen olevan tämä blogi.


Suunnitellessani blogini miljoonia aiheita mistä kirjoittaisin, päädyin käsittelemään jo menneitä ruokatapahtumia vuoden 2013 puolelta, joista lisää myöhemmin. Toki myös tulevia tapahtumia.  Sisällöksi rajasin kaiken mikä ikinä voisi liittyä ruokaan, ruuan valmistus ja leivonta, ruuan arviointi, ruoka tapahtumat, tuotteiden vertailu, toisten tekemien ruokien nautiskelu ja jopa eri kaupparyhmien ruokatarjonnan vertailun. 


No niin, jää on rikottu.

Ehkä seuraavassa kirjoituksessa pääsemme jo ruuan kimppuun. ;)


Ps.
" There is always hope, as long as we have food. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti