maanantai 10. helmikuuta 2014

Winter Olympics..



 ”Taustalla pauhaa naisten lätkä, Suomi-Kanada ja kerrassaan oudot selostajat..” Isäntäkin jo sanoi että kanava on meinannut vaihtua sen muutaman kymmentä kertaa kiitos selostajien.. 

Jälleen neljän vuoden jälkeen ympäri maailmaa kansa on kertynyt seuraamaan olympialaisia. Miehet varaavat kisamakkarat ja kisaoluet (mikset jotkin naisetkin) ja naiset miettivät, ”tämä on vain väliaikaista” – joko hyvässä, tai pahassa. Meillä pahassa. Isännän sohvaperunointi ensin olympialaisten muodossa ja sen jälkeen mm-lätkän kimpussa. Vaatii muuten aika lailla naposteltavaa että yhteinen aika tämän urheilujuhlan aikanakin järjestyy. Sohvalla yhdessä, isäntä nauttien urheilusta, minä ruuasta. 


Toki tässä myös puolensa, voi ottaa vaikka pitkän puhelun ystävälle, miehen tyytyväisenä viihtyessä television seurassa, tai vaikka kirjoittaa blogia oikein ajatuksen kanssa ja tänään hyvillä mielin vietin kirjasto reissua, isäntä television ääressä.


Toki myös olympialaisista pitää repiä ilo irti ja HERKUTELLA!  Perjantaina ennen olympialaisten avajaisia laitoin isännälle viestiä, ”Hei tänään tulis olympialaisten avajaiset, pitäiskö jotain herkutella? Suolaista vai makiaa?” Ja vastaukseen sain, ”suolaista”. Kaupan kautta kotiin, ruokaa tekemään ja olympialaisten kimppuun.


Herkuttelimme ihanan kanasalaatin, kyllä, maistui hyvin. Isäntä sai oikein LARGE annoksen ja kyllä näytti uppoavan. Lisäksi ihan valmiista lehtitaikinasta tein kinkkukierteitä. Tälläinen hetken mielijohde, väliin mitä mieleen tuli ja uuniin. Lopputuloksena oli oikein hyvät kinkkukierteet, joista vahingossa tuli niistäkin LARGE kokoiset. Päivän sana on siis LARGE. (Ja toki päälle sipsejä ja limpskaa, mitäpäs muutakaan tarvitsisi..)


Mikä spektaakkeli!! Olympialaisten avajaiset!!! Kerrassaan, hienot valoshowt, upeat tanssiesitykset ja aivan ylipitkä ilotulitus!! Ja olympiatuli paloi ja pääsi perille, taas kerran.  Kyllä Venäjä nyt panosti.. Ja olipahan tälle emännällekkin jotain katsottavaa olympialaisissa. ;)
Voisi spektaakkelia kuvailla, milläpä muulla kaan, kuin sanalla LARGE.



Iloisena on kyllä myönnettävä että olympialaiset ovat ensimmäistä kertaa vetäneet jopa hiukan minua puoleensa ja iloisena saan todeta, että kyllä!! Ensimmäinen mitali hankittu, hyvä ENNI!!

Jatkakaamme Suomen kannatusta ja menestyksen seuraamista Sotshin talviolympialaisissa 2014!!


Emäntien sohvaperunoille, rentouttavaa urheilujuhlaa,

Sillä se vielä kostaantuu ja lista, ”mitä pitää kotona tehdä”,

Tulee olemaan pitkä!! ;)

                                                                                                                   

Olympialaiset, stressi vai hermoloma?



Ps.
There is always hope, as long as we have food!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti